Ons team

Dit is de Transoplast Group! Bestaande uit Transoplast bvba, het Duitse Transoplast GmbH en het Nederlandse Hulkenberg bv. Een mooie club mensen bij elkaar. Allemaal verschillend, maar met hetzelfde doel: producten en oplossingen leveren waarmee onze klanten écht geholpen zijn. Wij werken met elkaar en voor elkaar; en ieder vanuit een eigen expertise.

Zo is er de productspecialist die luistert, doorvraagt en zo een perfect passend product voor u als klant weet te vinden. De orderpicker die zich snel en behendig door onze magazijnen manoeuvreert en uw bestelling samenstelt. De logistieke regelaar die ervoor zorgt dat uw order correct en op tijd wordt geleverd. De inkoper die er bovenop zit, zodat elk product ook echt voorradig is. De uiterst secure kunststof lasser en assemblagemedewerker die eersteklas maatwerk afleveren. En dan zijn er nog onze boekhouders, marketeers, collega’s van facility en ga zo maar door ... bij Transoplast klaren we de klus samen!

Benieuwd wat wij met z'n allen voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, telefonisch +32(0)11 235 450 (ma-vrij 08:00-17:00 uur) of mail ons op info@transoplast.be. Dan zorgen we ervoor dat uw bericht bij de juiste vakspecialist terecht komt.

 

Dit is Transoplast
Dit is Transoplast

Waarom Transoplast?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief