Ons specialisme: efficiënte oplossingen op maat

Direct naar:

Maatwerk bakken
Bakken en kratten op maat
Maatwerk vaatwaskorven
Vaatwaskorven op maat
Maatwerk pallets
Pallets op maat
Maatwerk palletboxen
Palletboxen op maat
Maatwerk afdekhoezen
Afdekhoezen op maat

Machines en apparatuur

Maatwerk is meer dan een optelsom van kennis, kunde en creativiteit. Een geavanceerd machinepark vinden wij minstens zo belangrijk. Wij investeren continu in onze machines en apparatuur. Zo kunnen wij onze klanten snel een passende oplossing bieden. Een maatwerkproduct realiseren wij al vanaf één exemplaar en bij grotere series ontwikkelen wij eerst een proefmodel. 

DVS verbindingsspecialist

Kunststof lastechniek met DVS keurmerk

Met behulp van de kunststof lastechniek produceren wij pallets, palletboxen en stapelbakken in ieder gewenst formaat. De lasnaden die wij leggen zijn even zwaar belastbaar en sterk als de rest van het product. Ons laswerk is DVS gecertificeerd. DVS is de internationale norm voor verbindingsspecialisten; een graadmeter voor de kwaliteit van laswerk. Ieder jaar worden de lastechnieken van DVS gecertificeerde bedrijven getoetst. Dit houdt in dat de kunststof lastechniek waarmee wij onze maatwerk pallets, palletboxen en stapelbakken produceren blijvend DVS gecertificeerd is. 

Productie maatwerk pallet

Laswerk op maat

Kunststof pallets op maat, maar ook palletboxen en stapelbakken met een afwijkende afmeting, produceren wij in eigen huis. Hierdoor is levering al mogelijk vanaf één exemplaar. Om een duo of trio pallet te produceren verbinden wij twee of meerdere pallets met elkaar tot één groot palletdek. Nagenoeg ieder gewenst formaat is mogelijk. Het verlassen van meerdere kunststof pallets gebeurt middels de spiegellas-techniek. Met een stomplasmachine wordt een bijzonder sterke en hygiënische las gemaakt. Deze las verbindt pallets of palletdelen duurzaam met elkaar. Voorbeelden van ons maatwerk zijn de duo en trio pallets, de stapelbakken met afwijkende afmeting en de palletboxen op maat met trechterbodem of XL formaat. 

De kwaliteit van verlast maatwerk

Met de techniek van kunststoflassen kan een pallet, palletbox of stapelbak vergroot of verkleind worden, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en kwaliteit van het product. Het kunststof product dat naar de gewenste afmeting verlast is vormt één geheel. De stabiele constructie blijft daarbij intact. Zo behouden de pallets, palletboxen en stapelbakken hun draagvermogen en slag- en stootvastheid. De lasnaad die bijvoorbeeld twee pallets verbindt is even sterk als de rest van de pallet. De lasnaad is bovendien hygiënisch en strak afgewerkt, waardoor vuil en vocht geen enkele kans hebben.

Maatwerk op kleur

Kleur op maat

Onze stapelbakken, palletboxen en pallets zijn standaard leverbaar in verschillende kleuren. Bent u op zoek naar een product in een afwijkende kleur? Dat is mogelijk! Wij leveren bij afname vanaf 500 exemplaren kunststof producten in de kleur naar keuze.

Meer informatie over maatwerk?

Met onze kunststof las- en montagetechnieken realiseren wij unieke en duurzame maatwerkoplossingen. Benieuwd wat wij voor uw specifieke toepassing kunnen betekenen, neem contact op met onze productspecialisten; telefoonnummer +32 (0)11 235 450 of per e-mail info@transoplast.be. Wij helpen u graag verder. Ook voor meer informatie over onze lasverbindingen, het DVS keurmerk en de toetsing hiervan kunt u bij ons terecht.

tripple_1
tripple_2
tripple_3
lasmachine_3
Bandenpallets maatwerk
Bandenpallets
Opvangpallet met uitlekframe
Opvangpallet met uitlekframe
Dubbele palletboxen
Dubbele palletboxen
Windtunnelpallets
Windtunnelpallets

Waarom Transoplast?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief