Datum 25-7-2023
Afbeelding: van Reusel afb1

Waarom de 3-in-1 korven tijd én werk besparen voor van Reusel

Bij catering- en verhuurbedrijf van Reusel in Nederlandse Nuenen is het een drukke periode. De telefoon van eigenaar Mark van Reusel staat roodgloeiend. De aanvragen stromen binnen, serviesgoed wordt in- en uitgeladen, hapjes worden bereid en de vaatwaskorven vliegen door de wasstraat. En over dat laatste, de vaatwaskorven, spreken we met Mark.

Het bedrijf is al ruim 20 jaar actief met het verzorgen van catering, verhuur en partyservice. "Tijdens drukke periodes kan het maar zo voorkomen dat het glaswerk en serviesgoed 2 tot 3 keer per week verhuurd wordt", vertelt Mark. Dit betekent dat de glazen en borden ook minstens zo vaak schoongemaakt moeten worden voordat het weer de deur uit kan naar een volgende aangelegenheid. Voorheen werkte van Reusel met aparte korven; het gebruikte glaswerk en serviesgoed moest toen handmatig van krat naar krat overgeplaatst worden. "Als je gaat rekenen dat alle glazen uit het krat in de vaatwasser gezet moeten worden en weer terug, en dat vervolgens ook nog het krat schoongemaakt moet worden. Dat was een zeer tijdrovende klus", verklaart Mark.

Mark had gezien dat zijn collega's anders te werk gingen. Die maakten voornamelijk gebruik van de kunststof vaatwaskorven van Transoplast. Het gebruik van deze korven vereenvoudigt het schoonmaakproces en neemt aanzienlijk minder tijd en werk in beslag. De vaatwaskorven combineren namelijk drie functies in één systeem. Het glaswerk wordt in de korf gereinigd, opgeslagen én vervoerd. Het is dus niet meer nodig om de glazen tussentijds over te pakken.

Afbeelding: van Reusel afb2

De juiste oplossing

Ook de afmetingen van de korven zijn een voordeel voor van Reusel. Mark vertelt dat het eerder nog een hele klus was omdat de afmetingen van de kratten niet overeen kwamen met de afmetingen van de vaatwasser. "Toen werden we zo druk en zijn we gaan nadenken over een oplossing". Onze 3-in-1 korven zijn wel afgestemd op het formaat van de professionele horeca vaatwassers. Daarnaast zijn de afmetingen van de korven ook compatibel met ladingdragers zoals rolcontainers en transportrollers.

Uniek in Nederland

Van Reusel biedt als enige verhuurpartner in Nederland de unieke servieslijn van Serax aan. "Dit was een flinke investering, maar je hebt ook meteen de kracht om flink te leveren", laat Mark weten. Om dit exclusieve serviesgoed optimaal te beschermen tijdens transport en opslag, worden de spoelkorven op maat gemaakt door ons. De vakverdeling wordt perfect afgestemd op de inhoud. Hierdoor wordt ruimteverlies beperkt en is de inhoud goed beschermd tegen breuk en beschadiging.

Afbeelding: IMG_9679

Hoge herkenbaarheid

Omdat van Reusel een ruim assortiment heeft, is het ook belangrijk dat producten herkenbaar opgeslagen worden. In één oogopslag moet duidelijk zijn welke glazen in de korf zitten. Mark legt uit dat ze met gekleurde bovenramen en kleurenclips hun servies en glaswerk sorteren. "Dan kunnen ze snel zien welk product het is. De champagne flûtes zijn bijvoorbeeld gesorteerd op de verschillende hoogtes door verschillende kleuren bovenramen toe te voegen". De clips op de kratten vermelden het product dat in de korf zit. Door al deze toevoegingen hebben de producten een hoge herkenbaarheid. Ook voor nieuw personeel is het zo makkelijker om het juiste item te pakken.

Meer informatie

Benieuwd geworden naar de producten en diensten van van Reusel? Neem dan een kijkje op hun site www.vanreusel.nu. Voor meer informatie over de efficiënte 3-in-1 korven kunt u terecht bij onze productspecialisten, telefonisch +32(0)11 235 450 of per e-mail aan info@transoplast.be. Liever direct bestellen? Ga naar onze shop en bestel eenvoudig en snel onze vaatwaskorven >>>

 

Waarom Transoplast?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief