Datum 3-6-2022

Nu nog meer opbergboxen, dekselbakken en koffers in de kleur oranje

Oranger Stapelbehälter 60 x 40 cm

Stapelbakken staan bij ons altijd in 7 verschillende kleuren op voorraad. Een opbergbox in het rood, geel, blauw, oranje, grijs, zwart of groen kunnen we daardoor heel snel leveren, al binnen 2 tot 3 werkdagen. Daarbij blijven we ons assortiment gekleurde stapelbakken uitbreiden, zoals nu met nieuwe oranje bakken. Naast oranje stapelbakken in de bodemmaten 300 x 200 mm en 400 x 300 mm leveren wij vanaf nu ook oranje stapelbakken in de bodemmaat 600 x 400 mm. 

Euronorm stapelbakken in de kleur oranje

Onze oranje stapelbakken hebben een Euronorm maatvoering. Hierdoor zijn de bakken onderling stabiel te stapelen, ook wanneer de bodemmaten van elkaar verschillen. Zo passen twee 400 x 300 mm bakken precies op één 600 x 400 mm stapelbak. U kunt de oranje stapelbakken in verschillende afmetingen daardoor perfect met elkaar combineren.

Euronorm stapelbakken op een rolcontainer

Logistieke voordelen van Euronorm

Door de Euronorm maatvoering kunnen de oranje stapelbakken bovendien efficiënt opgeslagen en vervoerd worden op genormde transportrollers, rolcontainers en pallets. Ter illustratie: twee 600 x 400 stapelbakken kunnen precies achter elkaar op een rolcontainer geplaatst worden. Hierbij wordt alle beschikbare ruimte benut. Cateraars en verhuurders zetten onze Euronorm bakken, transportrollers en rolcontainers daarom graag in. Hiermee realiseren zij een praktisch en veilig vervoer van hun borden, glaswerk en decoratiematerialen.

Ook leverbaar met deksel en koffergrepen

Onze oranje opbergboxen met bodemmaten 300 x 200 mm, 400 x 300 mm en 600 x 400 mm zijn ook leverbaar met deksel en met koffergreep. Hierdoor zijn de opbergboxen ook inzetbaar als afsluitbare dekselbak en handzame kunststof koffer. In een oranje stapelbak met deksel is het laadgoed goed beschermd tegen stof, vuil of verlies. De oranje deksel is scharnierend en kan eenvoudig worden afgesloten en geopend via de snap-schuifsluitingen. Bij de kunststof koffers is op de voorzijde van de dekselbak een robuuste koffergreep gemonteerd.

Direct naar:

Oranje stapelbakken
Oranje stapelbakken
Oranje dekselbakken
Oranje dekselbakken
Oranje kunststof koffers
Oranje kunststof koffers

Stevig, chemicaliënbestendig en levensmiddelengeschikt

Al onze Euronorm stapelbakken zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt polypropyleen kunststof. Dit materiaal heeft een hoge temperatuurbestendigheid en blijft vormvast bij temperaturen tussen -15°C en 90°C. Ook vormen chemicaliën en andere gangbare oplosmiddelen geen probleem voor PP kunststof. Onze stapelbakken van dit kunststof materiaal zijn zeer stevig en daardoor geschikt voor langdurig en meermalig gebruik. De wanden van de stapelbakken zijn glad en volledig gesloten. Hierdoor zijn de stapelbakken makkelijk te reinigen. Het materiaal neemt bovendien geen vocht op. Dankzij al deze producteigenschappen zijn onze Euronorm stapelbakken zeer geschikt voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie. Ook onverpakte voedingswaren kunnen probleemloos in deze stapelbakken opgeborgen en vervoerd worden.

Wanneer een oranje stapelbak?

De reden dat veel bedrijven gekleurde stapelbakken inzetten, in plaats van grijze of zwarte bakken, heeft te maken met de hoge herkenningswaarde van kleur. Een oranje opbergbox valt simpelweg meer op dan een grijze bak. Zo kunt u met bakken in het geel, groen, rood, oranje en blauw eenvoudig een overzichtelijk opberg- of productiesysteem inrichten gebaseerd op kleurcoderingen. Hierbij worden de verschillende producten geordend opgeborgen in verschillende kleuren bakken. De kleur van de bak geeft de gebruiker informatie over het laadgoed in de bak. Het juiste product is dan sneller gevonden. Ook de kans op fouten wordt hierdoor een stuk kleiner.

Meer informatie over oranje stapelbakken

Bij vragen voor onze opbergboxen, dekselbakken en koffers in de kleur oranje, neemt u contact met ons op, telefoonnummer +32 (0)11 235 450. Ook voor stapelbakken in andere kleuren of op maat gemaakt kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. Liever direct bestellen? Ga naar onze webshop voor het eenvoudig bestellen van oranje stapelbakken of andere kunststof opbergboxen.

Waarom Transoplast?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief