Datum 14-6-2022

In 4 stappen een passende glazenkrat | met infographic

Glazenkrat

De aanschaf van een glazenkrat is geen beslissing die u één twee drie neemt. De keuze is groot met 40 verschillende soorten glazenkratten. Welke glazenkrat geschikt is, hangt af van het glaswerk dat u erin wilt reinigen, opslaan en vervoeren. In dit artikel vindt u meer informatie over glazenkratten én een praktische infographic, waarmee u in 4 eenvoudige stappen de best passende glazenkrat vindt.

 

Efficiëntie en ruimtebesparing

Onze glazenkratten hebben een praktische logistieke maat. De bodemmaat is 600 x 400 mm. Hierdoor kunnen de glazenkratten efficiënt en zonder ruimteverlies opgeslagen en vervoerd worden op o.a. rolcontainers, transportrollers en pallets. U plaatst bijvoorbeeld twee glazenkratten netjes achter elkaar op een rolcontainer. Bovendien kunt u de glazenkratten stabiel stapelen met andere bordenbakken en bestekbakken met een Euronorm formaat. Wilt u meer weten over het Euronorm formaat? Lees over deze efficiënte logistieke maatvoering in ons blog ‘Wat is Euronorm?’

Glazenkratten in wasstraat

Grondige reiniging

De wanden en bodem van onze glazenkratten zijn grof geperforeerd. Hierdoor hebben het afwasmiddel en het spoelwater optimaal toegang tot de vuile vaat in de kratten. De open constructie van de glazenkrat zorgt voor een grondige reiniging van de glazen; daarnaast heeft het ook een positieve invloed op het drogingsproces. De drogingslucht heeft namelijk via de geperforeerde wanden en bodem goede toegang tot de gereinigde glazen. 

Optimale bescherming

Onze glazenkratten zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof. Dit materiaal is zowel bestand tegen vrieskou als tegen hitte. Met een temperatuurbestendigheid van -40°C tot +70°C zijn de glazenkratten geschikt voor glasreiniging onder hoge temperaturen. Bovendien is het kunststof corrosievrij. Het materiaal roest niet. Het gladde kunststof biedt het breekbare glaswerk optimale bescherming tijdens de reiniging, het transport en de opslag. Belangrijk is wel dat de glazenkrat de juiste hoogte heeft en een passende vakverdeling voor het glaswerk dat erin wordt opgeborgen.

In 4 stappen een passende glazenkrat

De glazenkratten zijn verkrijgbaar in 8 verschillende hoogtes. Daarbij is er keuze uit 5 vakverdelingen: voor 12, 15, 24, 33 en 40 glazen of koppen. Om de juiste glazenkrat te vinden, meet u eerst het glaswerk op. Onze infographic is hierbij een handig hulpmiddel. U kunt ook direct contact opnemen met onze productspecialisten, telefonisch +32 (0)11 235 450 of per e-mail info@transoplast.be. Ze helpen u graag bij het vinden van de best passende glazenkrat.

Infografic In 4 stappen naar een passende glazenkrat Transoplast bvba

Meer informatie

Naast glazenkratten in formaat 600 x 400 mm vindt u bij ons ook spoelkorven in de horeca maten 500 x 500 mm en 400 x 400 mm. Wij leveren nog meer logistieke producten voor de horeca. Bekijk bijvoorbeeld onze dolly’s, rolcontainers, kunststof rekken en isolatiecontainers. Voor meer informatie over onze producten voor de horeca, catering en verhuur neemt u contact met ons op, telefonisch +32 (0)11 235 450 of per e-mail info@transoplast.be. Wij helpen u graag verder.

Liever direct bestellen? Ga naar onze webshop voor het eenvoudig kiezen en bestellen van glazenkratten. Wij leveren binnen 2-3 werkdagen na jouw bestelling. 

Waarom Transoplast?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief